A+ A A-

Freelancers: Προτάσεις για το ασφαλιστικό

Από τη συνάδελφο Πέπη Μεσσίνη, εκπρόσωπο των freelance δημοσιογράφων στο Μεικτό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.Σ.Π.Η.Τ.), λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητές/οι συνάδελφοι

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την απόφαση που πήραμε κατά την συνάντηση μας (πραγματοποιήθηκε στις 15/2, βλπ. σχετική είδηση στο site μας, στο σύνδεσμο Media News στις 8/2/2007), να συγκροτήσουμε μια επιτροπή εργασίας η οποία θα επεξεργαστεί τις προτάσεις που θα καταθέσουμε, ώστε να δράσουμε το συντομότερο δυνατόν για την επίλυση των προβλημάτων μας, με κυρίαρχο το ασφαλιστικό.

Παρακαλώ πολύ να καταθέσετε τις προτάσεις σας έως το τέλος του μήνα, καθώς και να δηλώσετε όποιες/οι από τις/τους συναδέλφους επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εν λόγω επιτροπή.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δεδομένου ότι επίκεινται αλλαγές στο ασφαλιστικό, και οι αποφάσεις που θα ληφθούν πρέπει να συμπεριλάβουν και εμάς, ώστε να μην μας αιφνιδιάσουν.

Μην αμελήσετε να συνεργαστείτε και όποιες/οι συνάδελφοι έχουν επαφή με άλλους συναδέλφους που εργάζονται με το ίδιο εργασιακό καθεστώς να τους ενημερώσουν και να συνεργαστούν μαζί μας, ώστε η φωνή μας να είναι ισχυρή και να τύχουμε σοβαρής αντιμετώπισης.

Οι όποιες αποφάσεις ληφθούν από αυτήν ή την επόμενη κυβέρνηση, θα είναι οριστική, και δεν πρέπει να μείνουμε έξω από αυτές.

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν τρόπο να αποστείλουν τις προτάσεις τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορούν να τις καταθέσουν αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσής μας, η να τις αποστείλουν ταχυδρομικά, υπ' όψιν της εκπρόσωπου των freelancers Μεσσίνη Πέπης.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων
Μεσσίνη Πέπη»

Επικοινωνία με την Π. Μεσσίνη:
210.9603693
6977251344
6939077583
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ε.Σ.Π.Η.Τ.
Βαλαωρίτου 9, 6ος όροφος, 106 71, Αθήνα
τηλ.: 210 36.36.039, 210 36.33.427
fax.: 210 36.38.627
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.