Logo

ΕΔΟΕΑΠ: Υποχρεωτική συμπλήρωση ερωτηματολογίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

 
 
Υποχρεωτική καθίσταται η συμπλήρωση ειδικού εντύπου-ερωτηματολογίου από τους ασφαλισμένους που προσέρχονται στις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΕΔΟΕΑΠ, στο πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα, για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19 και για τις ανάγκες ιχνηλάτησης κρουσμάτων, οι ασφαλισμένοι καλούνται να συμπληρώνουν το σχετικό ερωτηματολόγιο είτε παραλαμβάνοντάς το κατά την είσοδό τους στο κτήριο είτε εκτυπώνοντάς το από την ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ.

Η σύνταξη του εντύπου έγινε βάσει της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τα στοιχεία παραμένουν για 15 μέρες από τον Οργανισμό, με τήρηση των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και διασφάλιση της εμπιστευτικότητας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων από το αρμόδιο προσωπικό, ενώ στη συνέχεια διαγράφονται με μη ανακτήσιμο τρόπο.

Επισημαίνεται ότι οι ασφαλισμένοι πρέπει  να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού του ΕΔΟΕΑΠ και να αναμένουν τη σειρά τους για τη θερμομέτρηση, τηρώντας τις αποστάσεις. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να προσέρχονται τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα του ραντεβού τους, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα στη ροή των ραντεβού και καθυστερήσεις. Η χρήση μάσκας είναι φυσικά υποχρεωτική.

Υπενθυμίζεται ότι ο χώρος στάθμευσης του ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα εξακολουθεί να παραμένει κλειστός στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας έναντι του Covid-19.

 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.