A+ A A-

Οι μακελάρηδες της δημοκρατίας και της ενημέρωσης

Τα αισχρά πρωτοσέλιδα της αντιδημοκρατικής παραπληροφόρησης και το κατ' εξακολούθηση προβοκατόρικο τσουνάμι της εντεταλμένης χυδαιολογίας, μόνο τυχαία γεγονότα δεν είναι.

Το θράσος των αγοραίων συντακτών τέτοιων άρθρων και η προκλητική τους ένταση έχει αναπτυχθεί ανενόχλητα λόγω της αμηχανίας και της αδράνειας των υπερασπιστών του δημοκρατικού πολιτεύματος. 

Για τον παραγκωνισμό άσεμνων χυδαίων φυλλάδων που προσβάλλουν το δημοκρατικό πολίτευμα και διεγείρουν τα βάρβαρα ένστικτα των πολιτών δεν χρειάζεται να εφαρμοστούν οι νόμοι κατάσχεσης που οι χυδαίοι συντάκτες θα εκμεταλλευτούν για να παραστήσουν τους "ήρωες".

Αρκεί η σθεναρή αποδοκιμασία, η συνολική καταδίκη από τα πολιτκά κόμματα του δημοκρατικού τόξου και η ξεκάθαρη περιφρόνηση από την πλειοψηφία του δημοκρατικού λαού. 

Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό, ενώ πλήθος από χυδαία και άσεμνα πρωτοσέλιδα δηλητηρίαζαν την κοινή γνώμη.

Οι προβοκάτορες γνωρίζουν καλά τον ρόλο τους και στηρίζουν τις δόλιες παρεμβάσεις τους πάνω σε τυλιγμένες με αληθοφάνεια αφορμές που προκαλούν οργή και μίσος, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.  . 

Η στόχευσή τους είναι συγκεκριμένη όσο και αν προσπαθούν να την αμπαλάρουν με  παραπειστική ηθικολογία: είναι η υπονόμευση της δημοκρατίας μέσω της παραπληροφόρησης.

Οι φυλλάδες των μακελάρηδων της ενημέρωσης είναι οι ξεδιάντροπες πόρνες της παραπληροφόρησης που εκδίδονται με γαλανόλευκα εσώρουχα εν ονόματι της "πατρίδας", της "θρησκείας" και της "οικογένειας".

Στην πραγματικότητα, όμως, η εκπόρνευσή τους εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα των νταβατζήδων του μιντιακού παρακράτους.

 

 

.