A+ A A-

Εκλογές (και) στην ΕΣΠΗΤ

Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής, της Επιτροπής του Ταμείου Αλληλοβοηθείας καθώς και των εκπροσώπων στους ασφαλιστικούς οργανισμούς της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού & Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) πραγματοποιούνται αύριο Παρασκευή 15 Ιουνίου και μεθαύριο Σάββατο 16 Ιουνίου. Οι δημοσιογράφοι-μέλη της ΕΣΠΗΤ μπορούν να ψηφίσουν και τις δύο μέρες από τις 09.00 έως τις 20.30 στα γραφεία της Ένωσης (Βαλαωρίτου 9, 6ος όροφος).

Στη διαδικασία συμμετέχουν οι παρατάξεις «Νέα Κίνηση Δημοσιογράφων», «Δημοσιογραφική Ανανέωση / Ενωτική Κίνηση Δημοσιογράφων», «Εργάτες Τύπου», «Δημοσιογραφική Αγωνιστική Συνεργασία» και «Αριστερή Πρωτοβουλία για την ανατροπή στην ΕΣΠΗΤ».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της ΕΣΠΗΤ καλούνται να χορηγήσουν παράλληλα και εξουσιοδότηση προς το νέο ΔΣ «για τη δρομολόγηση της διαδικασίας συνδικαλιστικής ενοποίησης ΕΣΠΗΤ-ΕΣΗΕΑ (απόφαση 8ου Συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ)».

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία, εδώ.

Ο πλήρης κατάλογος των υποψηφίων, εδώ.